Din pålitelige partner for profesjonelle håndverkstjenester

Lokal ekspertise og omfattende erfaring

Tjenester Kontakt oss

Hvem er vi?

Byggmester Grønvold AS er en anerkjent lokal entreprenør som har et solid rykte på Nesodden og i nærliggende områder. Vi er dedikert til å levere førsteklasses byggearbeid og omfattende tjenester til et bredt spekter av kunder. Vår ekspertise omfatter arbeid på boliger for private boligeiere, borettslag og sameier, og vi tilpasser våre tjenester for å møte våre kunders behov på en grundig og profesjonell måte.

Godkjenninger og sertifiseringer

Vår administrasjon

Benjamin Grønvold

Benjamin Grønvold

Daglig leder og tømrermester 

Kim Mostad

Kim Mostad

Kalkulatør og tømrermester

Arturas Zidkich

Arturas Zidkich

Byggeleder

Thomas Stimming

Thomas Stimming

Prosjektleder og murmester

Dan Andre B. Bøe

Dan André B. Bøe

Prosjektleder og tømrermester

Karoline Thorsrud

Karoline Thorsrud

HR- og markedsansvarlig

Vårt arbeid

Vår administrasjon holder til i Tangenveien 129, ved rundkjøringen på Granholt, og består av tre tømrermestere, én murmester og én HR-ansvarlig. I vårt kontorfellesskap har vi også elektrikere og arkitekter. Ute på byggeplass har vi ca. 20 tømrere, murere, flisleggere og malere som alle er egne ansatte. Vi har i tillegg faste samarbeidspartnere som utfører alt innen elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, boligventilasjon, varmepumper, solceller, møbelsnekkerarbeid med mer.

 Kontakt oss

Godkjenninger og sertifiseringer

Vi legger stor vekt på kontinuerlig opplæring og utvikling av våre ansatte og lærlinger, og er alltid oppdatert på de nyeste teknikkene og materialene i bransjen. Dette sikrer at vi kan tilby våre kunder den beste kvaliteten og løsningene for deres prosjekter.

Ikon, checkmark

Mesterbedrift

Byggmester Grønvold AS er en mesterbedrift. Dette er en anerkjennelse av vår høye faglige standard og dyktige håndverkere. Som en mesterbedrift kan du forvente at vi har bred erfaring, solid kompetanse og et sterkt engasjement for å levere arbeid av høy kvalitet. Vi er dedikert til å opprettholde vår status som en anerkjent mesterbedrift gjennom kontinuerlig fokus på faglig utvikling og etterlevelse av bransjestandarder.

Ikon, checkmark

Sentral godkjenning

Byggmester Grønvold AS er stolte over å ha sentral godkjenning. Dette betyr at vi har blitt grundig vurdert og godkjent av Direktoratet for byggkvalitet. Sentral godkjenning bekrefter at vi har den nødvendige kompetansen, økonomiske soliditet og systemer på plass for å håndtere byggeprosjekter på en profesjonell og pålitelig måte. Med vår sentrale godkjenning kan du være trygg på at vi oppfyller kravene og standardene som er satt for bygg- og entreprenørbransjen.

Ikon, checkmark

StartBANK

StartBANK er en kvalifikasjonsordning som skal gjøre det vanskeligere for useriøse bedrifter å slippe til i markedet. Ordningen er beregnet for både vare- og tjenesteleverandører, men er i første omgang rettet mot tjenesteleverandørene. Oppdragsgivere vil få rask og effektiv tilgang til et oppdatert leverandørregister, og dette gjør det enklere for næringens aktører å sikre at kontrakter inngås med seriøse bedrifter. 

Dette er en trinnvis kvalifisering av leverandører. Trinn 1 kalles StartBANK for å uttrykke at dette er starten på en viktig prosess, der Norge er et foregangsland. Bokstavene BANK står for Bygg- og anleggsnæringens kvalifikasjonsordning.  

I StartBANK registreres det følgende: 

 • Firmaopplysninger  
 • Opplysninger om skatt, avgifter og forsikring  
 • Faglige kvalifikasjoner og kvalitet  
 • Helse-, miljø- og sikkerhetsrutiner  
 • Hva bedriften leverer 

  For å oppnå kvalifikasjon må leverandøren: 

 • Være à jour med betaling av skatter og avgifter  
 • Ha oppfylt lovpålagte krav om rapportering til offentlige registre  
 • Ikke være konkurs eller i gjeldsforhandlinger  
 • Levere komplett kvalifikasjonssøknad bestående av StartBANK-
 • spørreskjema, samt standardisert egenerklæring  
 • Sende inn kopi av selskapets firmaattest  
 • Ha betalt inn den årlige abonnementsavgiften 

Vi tar oss av det praktiske

Hvert prosjekt får tildelt én prosjektleder som har ansvaret for gjennomføringen av prosjektet fra start til slutt. Dette gjør at du som kunde gjennom hele prosjektet kun trenger å forholde deg til prosjektlederen. Resten ordner vi!

Kontakt oss i dag!