Murarbeid du kan stole på 

Våre murere kan hjelpe deg med alt av murarbeid, som totalrenovering av bad, montering av nytt ildsted, innvendig flislegging, fasadepuss, oppføring av tilbygg og nybygg, og mye mer. Murmesteren vår har over 30 års erfaring og har bred kompetanse innen murerfaget. Ved bygging av nytt bad og totalrehabilitering av gammelt bad, gir vi en 12 års tetthetsgaranti på badet.

Ikon, checkmark

Totalrenovering av bad

Våre murere har omfattende erfaring med totalrenovering av bad. Vi tar hånd om alt fra riving av eksisterende fliser og innredning til installasjon av nytt sanitæranlegg og flislegging. Vi tilbyr også en tetthetsgaranti på badet i 12 år. 

Ikon, checkmark

Montering av nytt ildsted

Våre murere kan utføre profesjonell montering av nye ildsteder. Vi sørger for riktig plassering, installasjon og sikkerhetstiltak i samsvar med gjeldende forskrifter. 

Ikon, checkmark

Innvendig flislegging

Vi tilbyr flisleggingstjenester for ulike rom i huset, inkludert kjøkken, bad og vaskerom. Våre murere sikrer presis legging av fliser for et estetisk tiltalende og holdbart resultat.

Ikon, checkmark

Fasadepuss

Vi gir nytt liv til fasaden på ditt bygg ved å utføre fasadepuss. Våre murere har ekspertise innen overflatebehandling og kan utføre pussearbeidet med stor nøyaktighet.

Ikon, checkmark

Oppføring av tilbygg og nybygg

Våre murere har erfaring med å oppføre både tilbygg og nybygg. Vi kan hjelpe deg med å realisere dine byggeplaner ved å sikre solid konstruksjon og nøyaktig utførelse.

Ikon, checkmark

Kontroll og utbedring av stålpiper og skorsteiner

Vår murmester har bred kompetanse når det gjelder kontroll og utbedring av stålpiper og skorsteiner. Vi utfører grundige inspeksjoner, rensing og eventuell reparasjon for å sikre en trygg og effektiv røykkanal.

Vi hjelper deg med murarbeidet

Våre erfarne murere står klare til å ta seg av totalrenovering av bad, montering av nytt ildsted, innvendig flislegging, fasadepuss, oppføring av tilbygg og nybygg, samt kontroll og utbedring av stålpiper og skorsteiner. Ta kontakt i dag!

 Kontakt oss