Rørleggertjenester av høy kvalitet

Vi samarbeider med erfarne rørleggerbedrifter i vårt område, slik at vi kan tilby en omfattende rekke rørleggertjenester for dine behov. Våre pålitelige samarbeidspartnere og leverandører sikrer at oppussings- og renoveringsprosjektene utføres med et godt sluttresultat.

Ikon, checkmark

Bad- og våtromsrenovering

Vi er eksperter på å renovere bad og andre våtrom. Vi legger stor vekt på kvalitet og holdbarhet, og derfor gir vi en imponerende 12 års garanti på membranen (tettesjiktet) i alle våtromsprosjekter. Våre erfarne murmestere sikrer grundig prosjektering og kontinuerlig kvalitetskontroll. All nødvendig dokumentasjon blir organisert i en oversiktlig sluttrapport som lastes opp i boligmappen til ditt hus på boligmappa.no.

Ikon, checkmark

Generelle rørleggertjenester

Våre samarbeidspartnere tilbyr en rekke rørleggertjenester, inkludert installasjon og reparasjon av vann- og avløpssystemer, montering av sanitæranlegg, rørfornying, samt utskifting av rør og rørdeler. Rørleggerne er grundige i planlegging og utførelse, og benytter høykvalitetsmaterialer for å sikre pålitelighet og lang levetid.

Snakk med en erfaren rørlegger

Ta kontakt med oss i Byggmester Grønvold AS for dine rørleggerbehov. Vi setter deg i kontakt med en av våre samarbeidspartnere som alltid streber etter å levere høy kvalitet, holdbarhet og et godt resultat.

 Kontakt oss

Kvalitet og trygghet

Når du velger oss for din bad- og våtromsrenovering, kan du være trygg på at vi tar vårt ansvar seriøst. Vår målsetting er å etterlate deg som kunde fornøyd og trygg på resultatet i mange år fremover, og vi tar oss av alt fra prosjektering og gjennomføring til nøye oppfølging og dokumentasjon.

 Se alle våre tjenester her