Vi tar malerarbeider til nye høyder 

Byggmester Grønvold AS tilbyr et bredt spekter av profesjonelle malertjenester, både for innvendige og utvendige malerprosjekter. Vårt dedikerte team av erfarne malere sikrer at ditt prosjekt blir utført med omhu, ekspertise og oppfyller dine forventninger.

Ikon, checkmark

Innvendig maling

Enten det er stua, soverommet eller hele huset ditt som trenger en oppdatering, er vi her for å hjelpe. Vi utfører grundig forarbeid inkludert sparkling, sliping, kraftvask og fuging for å sikre et jevnt og vakkert resultat. Vi tar hensyn til ulike underlag og bruker riktige produkter og teknikker for å oppnå beste resultat.

Ikon, checkmark

Utvendig maling

Våre malere er dyktige på utvendig malerarbeid og kan gi huset ditt en ny og beskyttende overflate. Vi tar hånd om alt fra murpuss til kledning og fasadepussing. Vår kunnskap og erfaring gjør at vi kan levere et varig og estetisk tiltalende resultat som beskytter bygget mot vær og vind.

Sikkerhet og utstyr

Vi tar sikkerheten på alvor og har eget stillas tilgjengelig for både innvendig og utvendig malearbeid. Dette gjør at vi kan jobbe trygt og effektivt, uavhengig av prosjektets høyde og vanskelighetsgrad. Vi bruker også profesjonelt utstyr og verktøy for å sikre et presist og profesjonelt resultat.

 Kontakt oss

La oss hjelpe deg med malejobben 

Enten du trenger en oppfriskning av veggene innendørs eller en total fornyelse av husets utvendige fasade, kan du stole på Byggmester Grønvold AS for å levere høykvalitets malertjenester.

 Se alle våre tjenester her