Tømrer og snekker

Be om pristilbud

Kvalitetssikkert tømrerarbeid

Byggmester Grønvold har flere dyktige tømrerteam som er lidenskapelig opptatt av å levere kvalitet, og som utfører arbeidet med stor stolthet. Vi påtar oss det meste av snekker- og tømrerarbeid innen rehabilitering, tilbygg og nybygg. Våre team har bred erfaring med alt fra utvendig etterisolering og kledning på vegger og tak, til innvendig totalrenovering.

Ikon, checkmark

Påbygg

Et påbygg på et hus er et byggeprosjekt som utvider boligen oppover, altså i høyden. Et påbygg er en bygningsdel som plasseres på en eksisterende konstruksjon, slik som en ekstra etasje eller ved heving av tak og endring av takvinkel. I motsetning til tilbygg, er påbygg en utvidelse som ikke berører boligens grunnflate, men som likevel øker bruksarealet.  

Byggmester Grønvold AS har lang erfaring med å bygge på hus i høyden. Har du ingen eller en dårlig utnyttet andreetasje med lav takhøyde i dag, så vil et påbygg være et godt alternativ for å få en større bolig.

Ikon, checkmark

Tilbygg

Et tilbygg på et hus er en utvidelse av boligens grunnflate. Altså bygger du utover i stedet for oppover. Det finnes mange spennende muligheter og løsninger for tilbygg. 

Et tilbygg er et prosjekt som ofte krever involvering av flere håndverkere innen ulike fagfelt, da det blant annet må graves og støpes ny grunnmur.  Vi leverer tilbud som inkluderer alle nødvendige faggrupper. Byggmester Grønvold AS har lang erfaring med å bygge tilbygg i både liten og stor skala. Vi har også to arkitekter på vårt kontor som kan hjelpe deg med søknadsprosessen.

Ikon, checkmark

Etterisolering

Vi utfører mange prosjekter med etterisolering av yttervegger og tak. Har du et hus med dårlig isolasjon eller vindtetting, så vil det hjelpe mye for både strømutgiftene og inneklimaet å etterisolere og montere en skikkelig vindsperre. Dersom utvendig kledning og/eller taktekking på boligen er klar for utskifting, anbefaler vi å etterisolere samtidig.

Vi har egne energirådgivere som vil hjelpe deg med å ta gode og riktige valg underveis, og vi kan også hjelpe deg med å prosjektere behovet for tiltak, lage energiattester og dokumentere utførelse, slik at du kan søke til ENOVA om støtte til ditt prosjekt. Les mer om ENOVA her.

Ikon, checkmark

Taktekking

Byggmester Grønvold AS har lang erfaring med omlegging av tak. Hvert tak vurderes grundig for hvilke tiltak som er nødvendig for et godt og langvarig resultat. Takets utforming har betydning for valg av taktekking, og vi gir gode råd om dette slik at du kan være trygg på at taket ditt er tett i mange tiår fremover.

Vi leverer alt av taktekking, enten det er flate tak med sveiset papp eller membran, takstein, takplateprofiler av stål (decra o.l.), takstein i betong og tegl, båndtekking, solceller eller solfangere, skifer og takshingel. Alt av tilbehør og utstyr, som undertak, evt. etterisolering, sløyfer og lekter, takrenner, beslag, pipebeslag, snøfangere, takstiger o.l. tas med etter behov. 

Prat med våre erfarne tømrere

Byggmester Grønvold AS har et dedikert og erfarent team som står klare til å hjelpe deg. Vi leverer kvalitetsarbeid og tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse.

 Kontakt oss