Totalentreprenør

Be om pristilbud

Én prosjektleder, uendelige muligheter

Hos oss får du alle håndverkstjenester som trengs til ditt byggeprosjekt samlet på én plass. Som totalentreprenør tar vi i Byggmester Grønvold ansvar for både planlegging, prosjektering, oppfølging og utførelse av prosjektet ditt. Dette gjør at du som kunde får én prosjektleder å forholde deg til. 

Vi har jobbet med de samme dyktige, kvalitetsbevisste samarbeidspartnerne våre innen ulike fag i en årrekke og verdsetter disse partnerne høyt. Slike relasjoner resulterer i et sømløst samarbeid og forutsigbar fremdrift i prosjektet, noe som har store fordeler for sluttresultatet. 

Komplett prosjektering

Vi hjelper deg hele veien med å få på plass alt fra tegninger, valg av løsninger og materialer, til ferdigstilt bygg. Vi tilbyr komplett prosjektering, inkludert tjenester fra rørlegger, elektriker, murer, flislegger, maler, gulvsliper, boligventilasjon med mer. Prosjektet vil få én prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele prosjektet og som vil koordinere og kvalitetssikre alt arbeid. Dersom det er behov, kan vi også inkludere lagringskontainere for møbler, mobilt WC og annet som må til for at ditt prosjekt kan realiseres på best mulig måte.

 Kontakt oss

Fra idé til virkelighet

God planlegging er en forutsetning for ethvert vellykket renoveringsprosjekt. Detaljerte og nøyaktige planer gir god oversikt over prosjektet, samtidig som man er bedre rustet til å gjøre justeringer underveis. Dette er også viktig for å kunne utarbeide et realistisk budsjett for prosjektet og samtidig få til en forutsigbar fremdrift.