Elektrikere med lang erfaring

Vi forstår viktigheten av en pålitelig og trygg elektrisk infrastruktur i ethvert byggeprosjekt, og tilbyr derfor profesjonelle el-tjenester. Vi har et tett samarbeid med erfarne elektrikere som har spesialisert seg på el-installasjoner og prosjektering. Uansett om det er snakk om nybygg, tilbygg eller rehabiliteringsprosjekter, kan vi håndtere alt fra små boliger til større kommersielle prosjekter.

Ikon, checkmark

El-installasjoner

Vi håndterer alle typer el-installasjoner, enten det er snakk om boliger, næringsbygg eller industrielle anlegg. Vi sikrer riktig plassering og tilkobling av elektriske komponenter, inkludert brytere, stikkontakter, lysarmaturer, sikringsskap og mer.

Ikon, checkmark

El-rehabilitering

For eksisterende bygninger som trenger oppgraderinger eller reparasjoner av det elektriske systemet, tilbyr vi el-rehabiliteringstjenester. Vi evaluerer og identifiserer eventuelle feil, erstatter utdaterte komponenter og oppdaterer ledningsnett for å oppfylle gjeldende forskrifter og standarder.

Ikon, checkmark

Belysningsløsninger

Vi kan designe og installere skreddersydde belysningsløsninger for å skape ønsket atmosfære og funksjonalitet i ethvert rom eller bygg. Dette inkluderer bruk av energieffektive og moderne lysarmaturer, dimmere, bevegelsessensorer og smarte lyskontrollsystemer.

Ikon, checkmark

Sikkerhetssystemer

Vi håndterer også installasjon og vedlikehold av ulike sikkerhetssystemer, som brannalarmsystemer, innbruddsalarm, videoovervåkning, adgangskontroll og nødlys. Vi sørger for at alle sikkerhetssystemer er pålitelige, effektive og i samsvar med gjeldende forskrifter.

Ikon, checkmark

Energioptimalisering

Vi kan hjelpe kundene med å identifisere og implementere energieffektive løsninger i det elektriske systemet. Dette kan inkludere bruk av LED-belysning, energistyringssystemer, solcellepaneler og smarte hjemteknologier for å redusere energiforbruket og driftskostnadene.

Vi tar oss av det elektriske

Uansett om du trenger hjelp med el-installasjon ved oppussing eller totalrenovering, valg av belysningsløsninger eller ønsker å få et mer energioptimalisert hjem, kan du stole på at vi har kompetansen til å hjelpe.

 Kontakt oss