Profesjonelle håndverkstjenester skreddersydd til dine behov

En allsidig partner for ditt prosjekt

Slik gjør vi det Kontakt oss

Komplette tjenester for bygg og oppussing

Byggmester Grønvold AS har levert kvalitetsarbeid og bygget tillit hos kunder på Nesodden og i nærliggende områder i en årrekke. Med flere års erfaring innen bygg- og entreprenørbransjen, tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, og er stolte over vårt gode samarbeid med lokale bedrifter. Vår dedikerte og dyktige stab av håndverkere og prosjektledere setter kundens behov i fokus, og vi streber alltid etter å levere arbeid av høyeste kvalitet. Hos Byggmester Grønvold AS kan du være trygg på at ditt prosjekt er i gode hender. 

Ikon - person med hjelm og verktøy

Vi tilbyr totalentreprenørtjenester der vi tar ansvar for hele byggeprosessen, fra planlegging og prosjektledelse til utførelse og ferdigstillelse, slik at du kan ha en smidig og koordinert opplevelse.

Ikon - verktøykasse

Våre erfarne tømrere og snekkere håndterer alt fra små reparasjoner til større byggeprosjekter, og leverer solid håndverk og skreddersydde løsninger for å oppfylle dine behov og ønsker.

Ikon - Sementblander

Med vår kompetente murmester tar vi oss av ulike murarbeid, inkludert renovering av bad, montering av ildsteder, flislegging, fasadepuss, tilbygg og nybygg, og sikrer at resultatet er både vakkert og holdbart.

Ikon - malekost

Våre malere utfører høykvalitets malerarbeid, både innvendig og utvendig, og tar seg av alt fra forarbeid til maling og etterbehandling, slik at du kan nyte et nyoppusset rom med et vakkert og varig resultat.

Ikon - hus og plantegninger

Med vår dedikerte prosjektleder tar vi hånd om organisering, oppfølging og koordinering av prosjektet ditt, fra start til slutt, og sikrer at alt blir utført i henhold til avtalen, budsjettet og i beste kvalitet.

Ikon - rør og dråpe

Våre samarbeidspartnere hjelper deg med komplette rørleggerløsninger,  inkludert installasjon, reparasjon og vedlikehold av rør og sanitærutstyr, slik at du kan ha trygghet i at vann- og avløpssystemet ditt fungerer optimalt.

Ikon - Støpsel og lyn

Vi setter deg i kontakt med erfarne elektrikere som hjelper deg med alt av alt elektrisk arbeid, fra installasjon av belysning og stikkontakter til sikringsskap og automatisering.

Ikon - Blokk med trær

Vi samarbeider med dyktige arkitekter for å tilby deg skreddersydde og estetisk tiltalende arkitektoniske løsninger som passer dine behov og preferanser, og sikrer at ditt byggeprosjekt blir enestående. 

Ikon - Avfall

Vi tar hånd om avfallshåndteringen i prosjektene våre ved å tilby enkel avfallssortering og resirkulering, bruk av spesialdesignede Big Bags, og samarbeid med sertifiserte leverandører for en miljøvennlig og effektiv håndtering av avfall.

Slik gjør vi det!

01

Gratis befaring: Vi avtaler en gratis befaring for å diskutere dine prosjektbehov.

02

Informasjonsinnhenting: Vi samler nødvendig informasjon og kalkulerer arbeidet.

03

Utfyllende beskrivelse: Vi utarbeider en detaljert beskrivelse av alt arbeid og involverte faggrupper.

04

Utfyllende beskrivelse: Beskrivelsen oversendes til deg for gjennomlesing før vi møtes for en felles gjennomgang og signering av kontrakten, utarbeidet i henhold til Norsk standard.

05

Oppstart og gjennomgang: Vi avtaler tidspunkt for oppstart, og i forkant gjør vi en siste gjennomgang før vårt team begynner arbeidet. 

06

Endringer og kostnader: Eventuelle endringer avtales skriftlig med informasjon om kostnadskonsekvenser. Endringer skal alltid godkjennes av deg før arbeidet utføres. 

07

Sluttbefaring: Vi gjennomfører en grundig sluttbefaring sammen for å sikre at alt er i orden. 

08

Dokumentasjon og boligmappe: Vi samler all nødvendig dokumentasjon på leverte produkter og utførelse, organiserer det og laster det opp i boligmappen til ditt hus på boligmappa.no